Get Adobe Flash player


Festivalul EzotericFest, 8-11 noiembrie 2018, Casa Tineretului, Timișoara --- Festivalul Delicateselor, ediția a III-a, 8-11 noiembrie 2018, la Iulius Mall din Timișoara - - - Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, 14-18 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al C.C.I.A.T. Timiș din Timișoara

 

 

Calendar 2018

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții

 

Expo antichități & Hand made - Ediţia a XXXII-a - 28-30 septembrie 2012Locație: Piața Unirii
A fost ultimul eveniment expozițional aprobat de Primărie în această locație, spre regretul celor mai mulți dintre vizitatori, expozanți, dar și al nostru, al organizatorilor.
Sub un cer schimbător, tipic de toamnă, 36 de expozanți și-au expus ce au avut mai de preț pe o suprafață de 111 mp în fața a cca 3 000 de vizitatori,  majoritatea concluzionând că au vizitat un targ frumos. Poate ar fi fost mai mulți vizitatori căci pe Pasajul Măraășesti s-a organizat ceva asemănător,  cele doua evenimente în paralel, la câteva sute de metrii unul de altul credem ca au diluat interesul publicului și nu au mărit curiozitatea acestuia. Suferim cu toții din lipsa unor reglementări specifice organizării târgurilor și expozițiilor.

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: