Get Adobe Flash player


Festivalul EzotericFest, 8-11 noiembrie 2018, Casa Tineretului, Timișoara --- Festivalul Delicateselor, ediția a III-a, 8-11 noiembrie 2018, la Iulius Mall din Timișoara - - - Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, 14-18 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al C.C.I.A.T. Timiș din Timișoara

 

 

Calendar 2018

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții

Loc. Piața Unirii
  Pe o căldură specifică mijlocului lunii iulie, s-au alăturat firmelor consacrate în comerțul cu antichități și câteva cu produse tip hand-made, dintr-o inițiativă a tinerilor creatori din acest domeniu, cu susținere majoră din partea organizatorilor și a Primăriei Timișoara.
  153 mp au fost ocupați de cei 26 de expozanți și în ciuda perioadei nespecifice organizărilor de târguri afluxul vizitatorilor a fost neașteptat de mare: cca 6000 de persoane.
   Nici acum expoziția nu a scăpat de o vijelie (noaptea de 15/16 iulie), dar a fost acceptată de expozanți ca o regulă firească (!?) de desfășurare. Ca atare, încurajați de bunele aprecieri și vânzări, toți expozanții au hotărât să se reunească într-o nouă participare în august.

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: