Get Adobe Flash player


Salonul Industriei Ușoare – 12-16 septembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al C.C.I.A.Timiș din Timișoara ..... Târgul de Antichităţi, ediția a CXLV-a, 14-16 septembrie 2018, la Iulius Mall din Timișoara

 

 

Calendar 2018

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții

Avem deosebita plăcere de a vă invita să vizitați ediția de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care deschide calendarul expozițional al C.C.I.A. Timiș pe Semestrul II 2018.
Salonul Industriei Ușoare se desfășoară în perioada 12-16 septembrie 2018, la Centrul Regional de Afacerial C.C.I.A.T. din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.
Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.
Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele.
Program de vizitare:
 - Miercuri-sâmbătă, orele 1000 - 2000;
 - Duminică,  1000 - 1800.
Intrarea este liberă.

 

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: