Get Adobe Flash player


Salonul Industriei Ușoare – 12-16 septembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al C.C.I.A.Timiș din Timișoara ..... Târgul de Antichităţi, ediția a CXLV-a, 14-16 septembrie 2018, la Iulius Mall din Timișoara

 

 

Calendar 2018

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții

Târgul de Antichităţi, ediția a CXLV-a, 14-16 septembrie 2018EXPO TIMIŞOARA INTERNAŢIONAL anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că toamna începe cu Târgul de Antichităţi, ediția a CXLV-a (145), care va avea loc în perioada 14-16 septembrie 2018, la Iulius Mall (parter) din Timișoara.
O mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS MALL, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.
De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.
Continuând să fie  evenimentul numărul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării vor participa cca. 24 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.
Vă rugăm să consultaţi site-ul nostru: www.expotimisoara.ro, capitolul Calendar expoziţional 2018 şi ne puteţi scrie pe expotimisoara@gmail.com.

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: