Târgul de Blănuri şi Articole de Sezon, ediția a XI-a, 13-15 decembrie 2019, la Iulius Town din Timișoara ........ Expo Timișoara Internațional face înscrieri pentru participarea la Ezoteric Fest, ediția a XXIII-a, 11-14 decembrie 2019, de la Casa Tineretului din Timișoara

 

 

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții

Ediţia a VI-a, 14-18 octombrie 2009, în parcarea magazinului „Billa“, str. Circumvalaţiunii. 
Într-un cort de 1.000 mp şi 200 mp spaţii de expunere în aer liber (total netto: 584 mp) au expus vestimentaţie, accesorii şi altele adiacente tematicii, 76 firme. Dintre acestea, şase au fost din Ungaria, una din Germania, iar restul din 17 localităţi ale României. 
Târgul a fost onorat de prezenţa a 10.500 de vizitatori. 
 Cu o zi înainte de expoziţie, firmele şi cortul au trecut cu succes de o furtună de zăpadă, de cca şase ore, care a adus un timp foarte rece pe toată perioada acţiunii, favorizând vânzarea articolelor de sezon. 
Publicul a apreciat momentele muzicale oferite de consacratul solist Laza Cnejevici, de mai tânărul Denis, dar şi de ansamblul ecuadorian. 
De asemenea, a fost foarte vizitat standul gastronomic, cu produse specifice maghiare. 
Ca o concluzie a discuţiilor cu conducerea magazinului „Billa“, la această unitate comercială vânzările au crescut semnificativ.

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: