Expoziții

2011

 

Locație: Sinaia, Cazinou
Întâlnirea anuală a profesioniștilor din industria energetică română a fost onorată de o mini-expoziție a opt firme, așezate pe 59 mp, vizitată fiind de cei cca 200 de participanți. Cele prezentate în standuri au reflectat fidel și la înalte standarde preocupările românești și tendințele mondiale din domeniu.
Locație: Iulius Mall (demisol).
Timpul frumos și temperatura potrivită (10-14 grade) au favorizat curiozitatea vizitatorilor pentru această temă. Astfel, cca 3000 de persoane aflate în mall s-au bucurat de cele văzute în standurile celor 28 de expozanți așezați pe 124 mp, realizând și cumpărăturile care au încurajat și bucurat standiștii, aceștia dorindu-și revenirea și pe luna următoare, deopotrivă cu publicul.
Colecţia primăvară-vară
La doar 1 km de Centrul Civic al oraşului: Parcare BILLA - Circumvalațiunii (în cort expozițional).
Avem deosebita plăcerea de a vă invita la ediţia a şaptea a uneia din cele mai cunoscute manifestări expoziţionale de profil din Vestul ţării  VEST  FASHION  2012 editia de primavara - vara.
Cele treisprezece ediţii de până acum s-au desfăşurat pe o suprafaţă de peste 8000 mp cu participarea a peste 700 de firme din Romania, Ungaria, Bulgaria şi Italia,India evenimentele bucurându-se de interesul a peste 100000 de vizitatori, care au apreciat varietatea, calitatea si mai ales preturile accesibile ale produselor.
Promovarea la standarde superioare, tradiţia evenimentului, tematica precum şi  zona deosebit de atractivă în care se va desfăşura, conduc la succesul anticipat al manifestarii.

 

Pe o suprafață de 64 mp, au expus 11 firme, care au răspuns astfel chemării comune a Primăriei Gottlob și a Expo Timișoara Internațional și au prezentat diferite bunuri de larg consum, ce s-au bucurat de reale aprecieri ale celor peste 8 000 vizitatori, vânzările fiind și ele pe măsură.
Timpula fost deosebit de favorabil desfășurării evenimentului, care a inclus și un program artistic oferit de soliști, apreciați de publicul localnic și de numeroși alți vizitatori.

 

Ca și la tematica similară din iunie, au răspuns chemării organizatorilor 17 firme, ce au ocupat 207 mp, atrăgând cu ultimele noutăți în domeniu atenția a cca 3 000 de vizitatori. A fost o dovadă în plus că nu toată lumea se lasă doborâtă de lipsa banilor mai ales când este vorba de confortul de acasă sau de la birou. Ca atare, organizatorii au mai obținut o aprobare de realizare a CAB de la gazde în luna octombrie.

 

Locație: Casa Tineretului
A funcționat și de această dată parteneriatul organizatoric dintre Asociația Geea Life și Expo Timișoara Internațional, cca 2 000 de fani ai acestui gen au fost foarte mulțumiți, vizitând atât expoziția, dar și audiind numeroșii conferențiari, participând la demonstrații și job-shopuri.
Cei 55 de expozanți au atras cu adevărat atenția din cei 246 mp pe care i-au ocupat cu tot ceea ce este atractiv în domeniu, iar prezenta lui Oreste, Cezar Culda și Ancu Dincă, alături de multe alte personalități cunoscute și îndrăgite a reconfirmat această manifestare ca fiind una din cele mai reușite din România în acest segment.

Pagini

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016