Expoziții

2013


Târgul cadourilor de iarnă

Asumându-și serioasa concurență în oferte de sezon din partea supermarketurilor locale, organizatoarele Expo Timișoara Internațional și Star Expo, în parteneriat cu 33 de expozanți, au reușit într-o bună măsură să atragă atenția celor în căutare de produse adecvate cadourilor acestui sezon.

Într-adevăr, pe cei 141 mp de expunere, cei peste 1 000 vizitatori s-au putut bucura nu doar de un ambient plăcut pentru cumpărături, ci și pentru că au găsit destule lucruri bune pe care le-au achiziționat pentru cei dragi.

 

Expo antichități - Timișoara, 13-15 decembrie 2013

În plină lună a cadourilor, ultima ediție din acest an a târgului de antichități a lăsat o foarte bună impresie celor interesați de acest subiect, prezentând într-o măsură covârșitoare obiecte care sunt adecvate tematicii.

Astfel, pe cei 146 mp amplasați într-o bună zonă traficată la parter, cei 36 de anticari au fost la înălțimea așteptărilor pentru cei peste 8 000 de vizitatori care, în cautare de cadouri pentru cei dragi, în preajma sărbătorrilor iernii, au găsit multe din cele dorite.

 

Expo Antichități Timișoara – 29 noiembrie-1 decembrie 2013

Intrat in al cincelea an de existenta, acest targ se constituie una din atractiile cele mai importante din vestul Romaniei atat pentru expozanti, dar mai ales pentru publicul amator al gamei de produse expuse.

Mai mult ca in alte dati recente, 48 de expozanti pe 205 mp standuri au prezentat o oferta bogata si atractiva pentru cei cca 9 000 de vizitatori, care stimulati de conditiile meteo prielnice unei vizite cu un tonus ridicat au putut admira si cumpara dupa "pofta inimii" si "marimea buzunarului". 

 

Ezoteric Fest 2013
Traditia acestui festival ezoteric a fost intarita si cu aceasta editie, una dintre cele mai bogate ca firme, respectiv 67, dar si ca vizitatori, peste 2 500 .

Paleta bogata din cei 300 mp standuri precum si tematicile atractive ale conferintelor, demonstratiilor din standuri, programelor muzicale, au recreat acea atmosfera rara si placuta, asteptata o data la 6 luni de vizitatorii - sustinatori ai Ezoteric Fest.

Parteneriatul organizatoric Geea Life si Expo Timisoara International a functionat la inalt nivel, iar la editiile viitoare va incerca punerea in practica a cat mai multor sugestii venite de la expozanti si vizitatori.

 

Cu prilejul simpozionului anual al energeticienilor din România, s-au adunat într-un spațiu expozițional dimensionat în concordanță cu realitățile acestei branșe 7 expozanți, pe 40 mp.
Expoziția a fost vizitată de cca 300 persoane, specialiști în domeniu.
Organizatorul general al expo-conferinței, Societatea Inginerilor Energeticieni din România, a decis continuarea acestui mod de promovare și pentru anul viitor.
 

 

Vest Fashion - ediția a XV-a
Parteneriatului organizatoric Expo Timișoara Internațional & Star Expo i-au răspuns la această generoasă temă 68 de expozanți, inclusiv trei din Ungaria,  care în ansamblu, prin cele expuse pe 406 mp, au stârnit destul interes celor cca 2 600 de vizitatori.
Atracția deosebită a târgului a fost prezența masivă în exterior a 21 standuri în tematica principală, dar și cu completările ce fac deliciului vizitatorilor. Căldura excesivă,  (26-28 grade) pentru aceasta perioadă a dat, totuși, „fiori“ comercianților de articole de vestimentație pentru sezonul rece.
În ansamblu, târgul a fost o reușită, repetabilă - eventual - și în apropiatele sărbători.
 

 

Expo Antichități Timișoara - ediția a LIX-a
Cea de-a LIX-a ediție a târgului de antichități, inaugurat în octombrie 2009, s-a desfășurat la demisolul Iulius Mall, în perioada 18-20 octombrie.
Cei 31 de participanți care și-au expus cele mai atractive produse au avut o serioasă concurență în oraș din partea Festivalului Vinului, dar și la Cluj-Napoca, cu un târg similar, tradițional. De asemenea, zilele foarte călduroase, cu temperaturi de 26-28 grade, au reținut o parte a vizitatorilor în plimbare pe străzile orașului. În ciuda acestor condiții, peste 7 000 de amatori de antichități s-au bucurat de acest târg, admirând sau cumpărând o parte a celor expuse în cei 132 mp de standuri amenajate.
 
 

Actuala ediție a fost cu un plus semnificativ față de cea din septembrie: firme noi atât cu mobilier, cât și cu decorațiuni, au onorat invitația organizatorului,  astfel că 27 de expozanți au fost prezenți în primitoarele spații ale gazdei Iulius Mall, între ele fiind și două firme în domeniul horticol care au expus în parcare.
Pe un timp superb, neobișnuit de cald pentru această perioadă, 26-28 grade Celsius, cca 3 000 de vizitatori au luat cunoștință de cele expuse, o parte a lor, alături de expozanți și organizatori regretând că doar la primăvară se poate relua această generoasă temă.
 

 

O revenire spectaculoasă, după concedii și vacanțe, a expozanților și a publicului la prima ediție de toamnă a acestei îndrăgite teme de târg.
Cei peste 8.000 de vizitatori au avut surpriza de a vedea mai multe standuri decât în edițiile precedente, întinse pe 143 mp. Au dominat standurile cu antichități propriu-zise, în completare fericită fiind și cele de regulă prezente la acest târg. Vremea nefavorabilă, 12-18 grade, cu ploaie și vânt, a adus vizitatori într-un număr realmente considerabil, bucuroși că pot ocoli capriciile vremii și delectându-se cu exponatele de la standurile târgului de antichități.
 

Pagini

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016