Expoziții

Perioada anului al 16-lea al prezentei Expo Timisoara International srl pe piata organizatorilor de expoziții din Romania a fost marcata de incercarile reusite ale firmelor mici si mijlocii de a-si reveni dupa restrictiile impuse de pandemie,apeland la serviciile noastre.

Aportul decisiv l-a avut ca de fiecare data publicul vizitator care a onorat eforturile conjugate ale gazdelor expo,expozantilor si nu in ultimul rand al organizatorului de a fi la inaltimea asteptarilor celor ce au trecut pragul targurilor.
Conteaza si cateva cifre reprezentative,ca organizarea a 30 de manifestari expo ,din care cateva in parteneriat cu Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis,dar si cu firma concurenta Star Expo.Cei cca 60 000 de vizitatori,din care majoritatea au fost si cumparatori au validat calitatea produselor din standuri,relatiile cu standistii si munca gazdelor si organizatorilor de a-si onora palmaresul.
Anul in care abia am intrat are numeroase provocari,dar puterea de adaptare a celor ce contribuie la reusita unui targ din organizarea noastra este pe masura respectului pe care-l acordam vizitatorilor avizi de a gasi noutatile din standuri.
Deviza noastra "Veniti cu noi spre succes" are in continuare forta necesara continuarii drumului inceput cu 16 ani in urma

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016