Expoziții

Mediul economic al micilor producatori si al comerciantilor din aceeasi categorie a fost puternic afectat de pandemia de Corona virus,ca atare si activitatea noastra de promovare prin targuri-expozitii s-a resimtit in consecinta.
      Cu respectarea legislatiei speciale sanitare ,dar mai ales prin curajul expozantilor si al furnizorilor specifici de servicii am reusit in cursul anului 2020 sa organizam in regie proprie 11 targuri prezenti fiind 256 de expozanti ce au ocupat 665 mp standuri.S-au putut bucura cca 30 000 de vizitatori.Astfel acest bilant arata ca suntem la 40% la toate capitolele sus-mentionate fata de 2019.
       O buna colaborare am avut-o cu CCIATimis realizand impreuna 5 Saloane ale Industriei Usoare si un targ de produse traditionale.
       Cel mai important este ca s-a mentinut treaza ,chiar si in conditiile pandemice ,dorinta de promovare a firmelor mici prin targuri-expozitii,precum si apetitul multor vizitatori de a relationa cu cei din standuri.
       Firma noastra este decisa in continuare de a realiza actiuni de profil si pentru 2021,adaptandu-se impreuna cu toti cei implicati la realitatile tulburi ale vremurilor

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016