Expoziții

 

Curs despre ȘCOALA MAESTRILOR ȘI MĂIESTRIILOROvidiu Victor Coșbuc este profesor de științe orientale și cercetător la Unversitatea Pontificală din Roma, antropolog și explorator. A efectuat expediții în India, Himalaya, Nepal, America Centrală și de Sud, Drumul Incașilor. Predă Schimbarea Paradigmei și ține conferințe și cursuri pe această temă. A fondat Școala Maeștrilor și a Măiestriilor.
 
Cercetează calea cea mai eficientă a regăsirii sursei și a recuperarii puterii interioare. A predat la Universitatea din Florența, Italia și a lucrat împreună cu tibetanii la reansamblarea Codului Ancestral al Umanității. A lucrat în Biblioteca Vatican și în catacombele Romei și a semnat documentul ONU, Prima Pace Mondială, Milano 1998. A creat documentele: Chemarea Străbunilor și Revoluționarea Sistemelor.
 
Vineri, 17 aprilie ora 19, va susține în Timișoara, la Facultatea IOAN SLAVICI, conferința (intrarea gratuită) cu tema „SCHIMBAREA PARADIGMEI ÎN VIITORUL UMANITĂȚII”, iar sâmbătă și duminică – 18 și 19 aprilie – va începe cursul (modul 0) despre ȘCOALA MAESTRILOR ȘI MĂIESTRIILOR, care va avea 13 module.
Informații la telefon: 0741-700.153, 0741-700.148

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016