Expoziții

Dupa editia din decembrie 2019,am avut doua incercari de a repune in public aceasta tema mult îndrăgita,dar restrictiile impuse de pandemia de Covid ne-au impiedicat.
In sfarsit,intru-un parteneriat reusit pe zona logistica cu CCIATimis,s-a putut derula expo-conferinta Ezoteric Fest,ed.24.
Din toate punctele de vedere a fost o editie de larga respiratie ce a generat un succes apreciat in principal de public ,dar si in egala masura de expozanti,organizatori si gazde.
Pe 463 mp au expus 78 de expozanti,fiind vizitati cu mult interes de cca 2000 de persoane dornice sa se intalneasca cu mai vechi standisti sau sa audieze conferintele programate,acestea fiind in numar de 41.
Standurile au fost reprezentative in toate domeniile cerute de tematica,bine apreciate inclusiv prin vanzari ,sau acordare de consultante/servicii specifice.S-au detasat cele de carte,pietre semipretioase,altele,dar si conferintele sustinute de gen.r.Emil Strainu,urmate de dialoguri.Meloterapia oferita de maestrul Gheorghe Iovu a fost de asemenea mult apreciata.
Se doreste reluarea acestui format de eveniment in aceeasi locatie in perioada 09-11.12.2022

 

 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016