Expoziții

 

 
 A fost și rămâne mai actual ca niciodată motto-ul firmei noastre „Veniți cu noi spre succes!“, fiindcă anul ce tocmai a trecut rămâne un nou și dificil reper în perioada de comprimare economică în care ne aflăm.
Totusi, ne-au dat mult curaj în primul rând cei 1136 de expozanți participanți la cele 32 de manifestări din organizarea noastră, generate în special din voința lor de a rezista și eventual dezvolta.
Expozanții au arătat celor 127 500 vizitatori că se pot adapta cu serviciile și produsele din standuri la vremurile actuale, mult mai complexe decât ne așteptam. Fără să exceleze, destui vizitatori s-au transformat în parteneri comerciali sau simpli cumpărători, fiind convinși că expozițiile sunt mereu vii și surprinzătoare prin oferte și oportunități atractive.
Avem - în ciuda vremurilor pe care le trăim – satisfacția că toți cei implicați în realizarea unui târg sau expoziție stârnesc în continuare interesul publicului care, sperăm, nu rămâne indiferent la numele organizatorului, Expo Timișoara International, ce caută să fie cu onestitate la dispoziția tuturor celor care au nevoie, de 6 ani, și încearcă încă o dată și în 2013, cu voia dumneavoastră.

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016