www.expotimisoara.ro

Calendar 2020

Expoziții

EXPOTIMIŞOARA INTERNAŢIONAL anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că evenimentele noastre continuă cu
Expozitia cu vanzare  “Antichităţi , handmade si vintage”  EDIŢIA 184, cu standuri dispuse insular/distantati care va avea loc în perioada  16-20 iunie  la Iulius Town, etaj 1- zona Kids land (fostul loc de joaca al copiilor).
O mare varietate de colecţionari de frumos vin la etajul 1 al IULIUS TOWN- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

 • Salonul Industriei Usoare, 19-23 mai la Centrul Regional de Afaceri(CRAFT) al CCIATimis, organizat de aceasta in colaborare cu Expo Timisoara International(ETI)
 • Salonul Industriei Usoare, 16-20 iunie la CRAFT ,editie de vara, organizat de CCIAT in colaborare cu ETI
 • Antichitati,Hand made, Vintage, editia 184 la Iulius Town, 18-20 iunie
 • Antichitati,Hand made, Vintage, editia 185 la Iulius Town, 25-27 iunie
 • Salonul Industriei Usoare, 14-18 iulie la CRAFT, editie de vara, organizat de CCIAT in colaborare cu ETI
 • Antichitati,Hand made, Vintage, editia 186 la Iulius Town,30.07-01 august
 • Salonul Industriei Usoare,11-15 august,la CRAFT, editie de vara, organizat de CCIAT in colaborare cu ETI
 • Salonul Industriei Usoare,15-19 septembrie,la CRAFT,editie de vara-toamna, organizat de CCIAT, in colaborare cu ETI
 • Ezoteric Fest,editia 25,organizat de ETI, 08-10octombrie LA CRAFT
 • Salonul Industriei Usoare,13-17 octombrie la CRAFT,editie de toamna,organizat de CCIAT, in colaborare cu ETI
 • Salonul Industriei Usoare,24-28 noiembrie la CRAFT,editie de iarna,organizat de CCIAT, in colaborare cu ETI
 • Salonul Industriei Usoare,15-19 decembrie,la CRAFT,editie de sarbatorile iernii,organizat de CCIAT, in colaborare cu ETI

Programat inițial pentru perioada 23-25.10.2020,autoritățile locale și gazda, Iulius Town, au oprit evenimentul pe motivul intrării Timișoarei în timpul pandemiei de Covid din 24.10.2020 în  "Cod ROȘU", târgul desfășurându-se doar o zi.
    La ziua de start s-au aliniat 18 expozanți, care au etalat obiectele specifice pe 51 mp, doar cca 300 de vizitatori s-au putut întreține cu standiștii, făcând și câteva achiziții.

   Pentru a 7-a oară locația Kids Land a fost gazda unui eveniment expozițional,acest rol fiind dat în organizarea Expo Timișoara Internațional cu târgul cel mai cunoscut,cel de antichităti,alături de tematicile adiacente.
    51 mp au fost etalați de către 17 expozanți,iar vizitatorii atrași de subiectul bine promovat de către gazde,organizator și standiști, au fost într-un număr mai mare decât la edițiile precedente,estimarea fiind la 1200 persoane.

Treptat fostul loc de joaca al copiilor a inceput sa fie din ce-in-ce mai cautat,meritul principal revenindu-i expozantilor,alaturi de cei direct sau indirect implicati in reusita acestei tematici.
    Targul de antichitati ramane in continuare "locomotiva" actiunilor de acest gen din mall si se cuvine sa multumim celor 15 expozanti care au lasat la o parte grijile de natura pandemice si teama generata de acestea,caldura excesiva pentru a relua contactul cu publicul interesat.

Pagini

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: 9.04.2016