Expo Timișoara Internațional face înscrieri pentru participarea la Ezoteric Fest, ediția a XXIII-a, 11-14 decembrie 2019, de la Casa Tineretului din Timișoara

 

 

http://www.expotimisoara.ro/content/2019#overlay-context=

Expoziții


Expo Manuart, 8-10 noiembrie 2019, la Iulius Town (parter) din Timișora

 

 

42 de firme românesti și din străinătate au onorat invitația organizatorilor pentru a-și prezenta oferta adecvată sărbătorilor tradiționale ale începutului de primăvară: Dragobetele, 1 și 8 martie.
Parada manechinelor a deschis târgul, fiind prezentate doar o mică parte din obiectele vestimentare aflate din belșug în standuri.
A funcționat cu succes și bucurie pentru public, zilnic, tombola instant, peste 50 de vizitatori plecând acasă cu mici atenții oferite prin tragere la sorți de către organizatori.
A existat și un fericit vizitator care, în cadrul tombolei finale, a câștigat un weekend la Budapesta, de asemenea oferit de E.T.I.
Timpul extrem de capricios, care în nici un caz nu anunța așteptata primăvară, a reținut mulți potențiali vizitatori în case, totuși fiind onorați cu prezența a 1 700 persoane, care în cea mai mare parte s-au constituit în cumpărători din standuri.

Categorii de articole: 

Recomandă acest site!

Share this

Afișe

Vizite din: